AaB på guldkurs

AaB udnyttede, at forfølgerne i toppen af SAS Ligaen smed point i midtugekampene, da holdet med en sejr på 3-0 over Randers udbyggede sin føring til syv point.

AaB skød sig et godt stykke tættere på guldmedaljerne i SAS Ligaen, da nordjyderne torsdag aften vandt 3-0 over Randers FC hjemme på Aalborg Stadion.

Jeppe Curth var ophavsmanden til de to første AaB-mål. Først tilkæmpede han sig i begyndelsen af anden halvleg et straffespark, som Michael Jakobsen omsatte. Og godt 10 minutter før tid slog den lille angriber til igen, da han snurrede rundt om sig selv og med kort aftræk sparkede bolden forbi Kevin Stuhr Ellegaard i Randers-målet. Indskiftede Simon Bræmer slog sejren fast med sin scoring til 3-0 kort efter.

Aalborgenserne har nu et forspring på syv point til FC Midtjylland, mens OB og FC København begge er otte point efter topholdet. Der resterer blot syv kampe af forårsturneringen.