LIGE NU:

AaB-profil klamrer sig til håbet: Man skal tro på det

Thomas Enevoldsen har bevæbnet sig med argumenter for, hvorfor det kan lykkes AaB at slå Club Brugge.

Med 1-3 i bagagen fra hjemmekampen er man ilde stedt i europæisk fodbold, og AaB-spillerne ved da også ganske udmærket, at alt tyder på, at Europa-eventyret slutter efter returmødet med Club Brugge torsdag aften.

Men elitesportsfolk tror altid på muligheden for at lave sensationen, og det indtryk får man også, når man spørger AaB-profilen Thomas Enevoldsen.

Han tryller straks en række argumenter frem, der skal underbygge, at det rent faktisk kan lykkes at vende slaget.

- Chancen er ikke stor, men den er der. Fodbold er et mærkeligt spil, der kan ske underlige ting ind imellem, og det skal vi selvfølgelig tro på.

- Jeg har prøvet at vinde 3-1 ude mod Deportivo La Coruña, og det resultat vil jo give os forlænget spilletid. Det var en af de helt store kampe, og det er sådan noget, der skal til igen. En pragtpræstation over hele banen, siger Thomas Enevoldsen.

Han nævner også Europa League-udekampen på udebane mod Steaua Bukarest, som AaB ellers tabte med de pinagtige cifre 0-6.

Men indtil nordjyderne kollapsede i anden halvleg, var de klart bedst.

- Vi kunne have ført 3-0 ved pausen, uden at nogen kunne have sagt noget til det, fordi vi spillede så godt. Så det kan lade sig gøre. Man skal sørge for at tænke tilbage på de positive oplevelser, siger Thomas Enevoldsen.

Offensivspilleren er stadig ejet af den belgiske klub Mechelen, hvor han spillede i to sæsoner.

Derfor følger han med i den belgiske liga og har set, hvordan Club Brugge kun har fået et point i de sidste tre kampe.

- Det virker til at være et lidt groggy hold efter nytår, når man kigger på den hjemlige liga. De har tabt to kampe på kort tid, og det er slet ikke det samme som i efteråret, hvor de var ubesejret i 33 kampe.

- På kort tid har de næsten sat hele deres forspring over styr. Det kan godt være, at der kommer en trodsreaktion fra dem mod os, men det er jo sådan noget, man kigger på og tænker: "Der er måske en chance, selv om det er lille", siger Thomas Enevoldsen.

Aab's returkamp i Brugge sparkes i gang klokken 21.05.