LIGE NU:

AaB-profil: Vi skal være skarpe og sparke bolden ind

AaB-spilleren Kasper Kusk var utilfreds med, at nordjyderne ikke fik scoret og vundet kampen mod Esbjerg.

Der blev brændt alt for mange chancer mod Esbjerg, mener AaB's midtbanespiller Kasper Kusk, som selv brændte et par stykker i 0-0-kampen i Aalborg.

Dermed har AaB ikke vundet en eneste af de tre første kampe i Superligaen i foråret, hvor nordjyderne også har spillet en udsat kamp mod OB, som endte 2-2.

Ifølge Kasper Kusk skulle AaB have vundet lørdagens ligakamp mod Esbjerg, som dygtigt forsvarede sig i hele kampen.

- Det kan vi selvfølgelig ikke være tilfredse med. Det var lidt en Esbjerg-kamp fra efteråret om igen. Vi styrede det meste af kampen, og vi skabte okay med chancer, men kunne simpelthen ikke sparke bolden ind.

- Det var skidt, at vi ikke fik afgjort kampen, siger Kasper Kusk til TV3 Sport 1.

- Esbjerg stod kompakt på banen og levede meget på kontra. Vi formåede ikke at åbne deres forsvar. Det skal vi arbejde lidt på med nogle løbemønstre.

- Og så skal vi selvfølgelig bare være skarpe og sparke bolden ind. I første halvleg havde vi en masse chancer, hvor vi kunne lukke kampen, mener Kasper Kusk.

Esbjergs midtbanespiller Jakob Ankersen erkendte efter kampen, at vestjyderne kunne være mest tilfredse med det ene point.

- Sådan som kampen udviklede sig, synes jeg, vi skal være ganske tilfredse med det ene point. Vi spillede ikke særlig prangende.

- Vi havde vores kontramuligheder, men vi fik aldrig spillet til at flyde, og AaB var vel det bedste hold, lyder det fra Ankersen til TV3 Sport 1.

Esbjerg skal spille kamp igen allerede på onsdag, hvor Brøndby venter på Brøndby Stadion i den første af to pokalsemifinaler.