AaB-direktør Lynge Jakobsen tror på, at de helt store AaB-underskud er fortid. Foto: Bruno Stagsted

AaB regner med underskud

Direktionen nedjusterer forventningerne for 2012, men er optimistiske i forhold til at undgå store underskud fremover.

AaB har netop aflagt periodemeddelelse for første kvartal af 2012, og på baggrund af årets første tre måneder nedjusterer AaB forventningerne til 2012.

- Den nye direktion har anlagt en mere konservativ vurdering af vores indtægter, hvorfor vi nedjusterer forventningerne for regnskabsåret 2012 fra et nul-resultat til et mindre negativt resultat, siger AaB-direktør Lynge Jakobsen i en pressemeddelelse.

Samtidig er der dog en vis optimisme, når man kigger længere fremad.

- Vi har fået justeret virksomheden og har en god fornemmelse af, at de seneste års store underskud i AaB ikke bliver et tema hverken i 2012 eller fremover. Men det er klart, at vi stadig har store udfordringer foran os, og vi er meget påpasselige både af hensyn til virksomheden og i forhold til at få genskabt troværdigheden til AaB, siger Lynge Jakobsen.

I årets første kvartal er der gennemført aftrædelsesaftaler med fodboldspillerne Chris Rolfe og Louay Chanko, ligesom AaB Ishockey og AaB College er under fortsat afvikling.

Resultatet for regnskabsåret afhænger i høj grad af AaB's præstationer på fodboldbanen, da det vil få indflydelse på tv-penge, sponsorindtægter, entreindtægter og transfer.

Forudsætningerne for at komme ud af 2012 med bare et mindre underskud, er at holdets placering svarer til sæsonen 2011/2012 og samtidig skal der hentes transferindtægter for fem millioner kroner.