LIGE NU:

AaB-spillere håber på kulde

AaBs spillere håber på at det bliver rigtig råkoldt i morgen, når de skal spille Champions League kamp mod spanske Villareal. Holdet tror på at små grader er til deres fordel.

Den sidste træning inden kampen mod Villareal foregik både med hue og handsker. Vejrudsigten for i morgen siger at kampen mod Villa Real skal spilles i få graders varme, og det er AaBerne glade for.

- Vi ved jo godt at spanierne har en anden mentalitet. De vil helst spille i 20 graders varme, men det kommer de jo ikke til heroppe. Så det kan godt blive en ulempe for dem, siger Kasper Bøgelund.

Målmand Karim Zaza supplerer:

- På den anden side kan det jo godt være at de løber enden ud af bukserne for at holde varmen, men jeg håber da på at kulden bliver til vores fordel.

I den første kamp mod Villareal i Spanien tabte AaB 6-3. Denne gang satser nordjyderne på at holde knap så meget åben hus i forsvaret.

- Vi vil gerne lukke lidt mere af for dem. Seks mål er meget at lukke ind i en kamp, og så bliver det meget svært at vinde en kamp. Men man kan også sige at vi scorede tre mål i Spanien, og hvis vi gør det igen så tror jeg vi vinder, siger en selvsikker Kasper Risgaard.