AaB-træner er skuffet over hullet defensiv

AaB Håndbolds træner Peter Bredsdorff-Larsen var skuffet over præstationen i forsvaret efter nyt CL-nederlag.

AaB's håndboldherrer havde egentlig krammet på
hjemmebanefavoritten Kadetten Schaffhausen fra Schweiz. Men AaB endte trods en føring på to mål ved pausen med at tabe Champions League-kampen 31-34.

Nordjydernes træner Peter Bredsdorff-Larsen var skuffet over nederlaget.

- Vi var taget herned for at lave en overraskelse og for at se, om ikke vi kunne få to point med herfra. Vi begyndte egentlig fint og havde kontrol over det i første halvleg. Alligevel gik vi til pause med et forspring, som var lige et par mål for lidt, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

Især i forsvaret gik det galt for AaB'erne i anden halvleg, og det var nøglen til schweizernes sejr.

Straks i anden halvleg fik hjemmeholdet kontakt igen og kom også foran.

AaB kom godt med igen, og til sidst stod den helt lige. Men med tre-fire minutter igen missede AaB et par store muligheder og må konstatere, at det blev endnu en dag, hvor modstanderen lavede alt for mange mål.

- Vi havde arbejdet hårdt på at holde Schaffhausen under 30 mål for på den måde at sikre os et godt udgangspunkt, men et par af deres spillere gjorde det rigtig godt. Specielt deres højre back, som lavede ni mål.

- Pointen er, at vores modstandere simpelthen laver for mange mål. Det er fremdeles et tema og blev det også i dag, konstaterer AaB-træneren.

AaB er nu placeret på femtepladsen og kan ikke selv bestemme sin skæbne i gruppen, hvor kun de fire bedste mandskaber går videre.

- Vi kan ikke selv afgøre det længere. Vi vil selvfølgelig
kæmpe videre så hårdt, vi kan. Men nu har vi behov for hjælp rundt omkring, konstaterer Peter Bredsdorff-Larsen.

/ritzau/