AaB vandt sidste test

SAS Ligaens førerhold AaB viste stor målfarlighed i den sidste testkamp inden sæsonstarten mod OB om godt en uge.

AaB besejrede norske Vålerenga med 3-2 efter en solid 3-0 føring til AaB ved pausen.

AaB viste især i 1. halvleg lovende SAS Liga-takter. Thomas Enevoldsen bragte 10 minutter inde i kampen nordjyderne foran med 1-0 efter godt oplæg fra Lars Nilsson.

AaBs nye svenske angriber stod også bag den sidste aflevering til AaBs 2-0 scoring, som blev sat ind af Jeppe Curth efter 20 minutter.

AaB dominerede i 1. halvleg, og midtbanespilleren Thomas Augustinussen øgede til 3-0.

I 2. halvleg kom det norske hold mere med i kampen, og efter 67. minutters spil fik Vålerenga reduceret til 3-1. Ni minutter før tid blev det 3-2.

AaB begynder SAS Ligaen på udebane lørdag den 15. marts mod OB.