AaB videre til kvartfinalen

Trods et rødt kort holdt AaB føringen til slut, og kan nu se frem til forårets pokalkampe.

Onsdag aften vandt AaB ottendedelsfinalen mod Lyngby i Pokalturneringen. Det var en 2-1 sejr til AaB, der nu kan se frem til kvartfinalerne i foråret.

Det var scoringerne fra Kasper Pedersen og Lukas Spalvis, der sikrede AaB sejren. Første scoring var i kampens 33. minut, mens Spalvis sikrede en 2 måls føring i anden halvleg.

Sidstnævnte modtog i anden halvleg et rødt kort for at brokke sig over for den ene linjedommer. Assistent træner Allan Kuhn blev også bortvist, blot for at dæmpe Spalvis.

Jens Odgaard fra Lyngby udnyttede AaBs pludselige underbemanding og scorede således i 88. minut.

Men det lykkedes trods en mand i underskud at holde føringen fra 77. minut og gennem seks minutter overtid.