Foto: Allan Storkborg (Arkiv)

AaB vil bryde negativ SønderjyskE-stime

AaB tabte i sidste sæson alle tre Superliga-opgør mod SønderjyskE og har ikke hentet en sejr over sønderjyderne i de seneste fem indbyrdes møder.

En tendens AaB's cheftræner Kent Nielsen naturligvis håber kan brydes, når holdene mandag aften dyster på Haderslev Fodboldstadion.

- Vores seneste resultater mod SønderjyskE er en indikator om, at der venter os en svær opgave i morgen aften, siger han i en pressemeddelelse.

- Selvom det egentlig ikke burde kunne ske længere, så har SønderjyskE igen i denne sæson overrasket de såkaldte fodboldeksperter, konstaterer Kent Nielsen.

- SønderjyskE er et mandskab, der er meget afklaret i forhold til egne styrker og svagheder. Man er dygtige til at gøre det svært for modstanderen, og så er man ikke mindst inden for det seneste års tid blevet endnu stærkere rent offensivt.

- I forhold til kampen i morgen forventer jeg et tålmodighedsslag med masser af intenst duelspil. Efter et stærkt forår har vi fået bygget yderligere på, og vi kommer til Haderslev med ydmyghed, men også med selvtillid og troen på et brugbart resultat.

På skadeslisten har AaB Henrik Dalsgaard, Kasper Bøgelund og Marcus Tracy.