AaB vil ikke kædes sammen med Café 1000Fryd

AaB er godt trætte af at blive kædet sammen med urolighederne på spillestedet 1000Fryd i Aalborg. Nu vil formanden for amatørafdelingen bruge videoovervågning til at identificere ballademagerne.

Så sent som i weekenden var der endnu engang problemer med at 1000Fryd blev angrebet, angiveligt af AaB-tilhængere. Hos moderforeningen kunne Jesper Møller godt have undværet den gentagende dårlige omtale.

- Selvfølgelig er det på godt nordjysk træls, hver gang AaB bliver nævnt i den her sammenhæng. Derfor har vi selvfølgelig en interesse i, at alle de tusindvis af AaB fans, der opfører sig ordentlig, de ikke bliver slået i hartkorn med dem her, og derfor synes jeg, det er vigtigt, at vi nu får dem fundet, siger jesper Møller, der er formand for AaB af 1885.

Det alternative spillested er gennem det sidste halve år blevet angrebet næsten hver 14. dag. Og hver gang har AaB-tilhængere fået skylden, men ingen er blevet dømt.

- Derfor må det være oplagt, hvis der er problemer med at finde de her mennesker så man lave kameraovervågning og så få dem identificeret på den måde, mener Jesper Møller.

I øjeblikket er Nordjyllands Politi i gang med forberedelserne til kameraovervågning af Jomfru Ane Gade. Derfor mener Jesper Møller, at det vil være nærliggende, at også Kattesundet kom med i zonen. Men det afviser Nordjyllands Politi i første omgang.

- Når vi taler omkring 1000Fryd og Den Røde Lygte, der synes jeg, at vi skal gå dialogens vej først, inden vi begynder noget med kameraer, siger Allan Lund, Politiinspektør ved Nordjyllands Politi.