Foto: TV2/Nord

AaB vil undersøge Kusk-henvendelse

Brøndbys sportschef Per Rud antyder i flere sportsmedier, at man har forhørt sig på AaB-profilen Kasper Kusk. Det undrer AaB.

Brøndby IF har ifølge eget udsagn kontaktet AaB-profilen Kasper Kusk for at hente ham til vestegnen. Men det er et brud på reglerne, for AaB's sportschef Allan Gaarde har ikke fået en henvendelse fra Brøndby IF angående Kasper Kusk.

Det er FIFA's regler, der siger, at den købende klub skal indgive et skriftligt ønske om at købe spilleren, før de må tale med ham. Det har Brøndby ikke gjort, og det er AaB fortørnede over.

- Hvis Brøndby IF har været i kontakt med Kasper Kusk uden at gå til os først, som det tyder meget på, så er vi fuldstændig uforstående over for det.

- Det er uhørt og et brud på klubbernes indbyrdes regler, siger Allan Gaarde til TV2/Nord.

Nu vil AaB undersøge sagen nærmere, og hvis Brøndby har været i kontakt med Kasper Kusk, så vil Allan Gaarde forfølge sagen.

Det kan ende med en klage til DBU, som i givet fald vil undersøge sagen.

- DBU vil behandle en konkret sag, hvis vi modtager en klage fra de direkte involverede parter, som derefter vil blive behandlet af DBU's Disciplinærudvalg, skriver Lars Berendt til EkstraBladet.