LIGE NU:

AaB'eren Michael Jakobsen ude i ti dage

Michael Jakobsen måtte udgå med en fiberskade i går. Skaden opstod under en træningskamp mod AGF.

Fiberskade
AaB's stærke forsvarsspiller Michael Jacobsen har fået en fiberskade.
AaB spillede i går en træningskamp mod AGF, og her måtte han udgå med en skade.

Fysioterapeuten: fibersprængning
Michael Jakobsen blev her til morgen undersøgt af AaB's fysioterapeut Henrik Bøgvad, og blev efterfølgende sendt hjem med det, der efter alt at dømme er en fibersprængning i den ene lægmuskel.

- Læggen er ligeså skidt i dag, som den var i går, så det er desværre nok ligeså slemt, som frygtet. Det er slet ikke fedt at misse opstarten på den her måde. Det er langt fra optimalt, siger en ærgerlig Michael Jakobsen til aabsport.dk.

- Tidligt i kampen fik jeg et spark ind over læggen, men det var egentlig ikke fordi, det var noget jeg lagde så meget i. Mod halvlegens slutning er jeg så ude i en sprint, og der kunne jeg pludselig mærke, at noget slet ikke var, som det skulle være, forklarer han.

Klar om ti dage
Michael Jakobsen regner med at være klar om ca.ti dage. Derefter vil han kunne begynde at løbe.

Også Jeppe Curth
Også Jeppe Curth blev skadet i træningskampen.

- Jeppe har fået et spark ind på læggen, og det har skabt en blødning i musklen. Selvom det umiddelbart ligner Michaels skade, er der stor forskel, og Jeppe kan formentlig nøjes med et par dages restituiton. Han bør være klar til weekendens kamp, anslår fysioterapeuten.
Lazarettet hos AaB

- Både Steve Olfers, Siyabonga Nomvethe, Patrick Kristensen, Jens-Kristian Sørensen, Lars Nilsson og Andreas Johansson er her til formiddag ude og træne med Allan Kuhn, og de er alle sammen på vej tilbage i kampform og træner med bold, så der er bestemt en mulighed for, at nogen af dem kan være i kamp allerede i weekenden, siger han.

Mota med
José Mota er godt på vej tilbage, og det forventes, at han bliver klar til træningslejren på La Manga om halvanden uge.