AaBs reserver slog Ikast

Stortalentet Ronnie Schwartz viste igen sin målfarlighed for AaBs andenhold i 2. division, da AaB slog FC Midtjyllands SAS Liga reserver fra Ikast med 4-1.

Ronnie Schwartz scorede to gange for AaB i 4-1 sejren. AaBs to øvrige mål blev sat ind af Simon Bræmer og Benedict Vilakazi.

Der kom først gang i scoringen i den sidste halve time for AaBs vedkommende. Ikast kom foran to minutter efter pausen, og Simon Bræmer udligede efter 59 minutters spil. Herefter scorede Ronnie Schwartz to gange og Benedict Vilakazi lukkede scoringen fem minutter før tid.

I de øvrige kamp i 2. division vest med nordjysk deltagelse fik Jetsmark på hjemmebane uafgjort mod AB 70. Kampen sluttede 0-0.

FC Hjørring var på besøg i Århus hos AGFs SAS Liga reserver, og hjemmeholdet vandt kampen med 4-2.

FC Hjørring førte 2-1 ved pausen på mål af Henrik Bruun ogJonas Møller. AGF var skarpest i 2. halvleg og nettede tre gange.