AaB's reserver vandt i Midtjylland

Reserverne er nu sikker på en plads blandt de to bedste.

Hvad AaB ikke formåede i lørdags, klarede reserverne tirsdag, da det blev til en sejr på udebane mod FC Midtjylland. Hjemmeholdet fra FCM startede kampen bedst, men en fin præstation af Nicolai Larsen i AaB-målet holdt nordjyderne inde i kampen, skriver aabsport.dk

Efter en times spil bragte FCM sig foran på et mål af Rasmus Lynge Christensen, men et kvarter før tid udlignede Henrik Dalsgaard efter et velsparket hjørnespark fra Ronnie Schwartz. Og måske man førsteholdet lære noget af reserverne. Fem minutter før tid var den nemlig endnu et hjørnespark, der var med til at sikre AaB sejren. Daniel Christensen sparkede bolden ind i panden på Jens-Kristian Sørensen, som headede bolden i mål.

Men sejren i dag ligger AaB på en førsteplads reserveligaens Gruppe Nord, og da FC Midtjylland og Randers, der ligger på 2. og 3. pladsen, skal møde hinanden, er AaB sikre på at slutte som minimum nummer to i gruppen. De to bedste hold fra hhv. Gruppe Nord, Øst og Vest møder hinanden i en slutspilsrunde i foråret.

Forsiden lige nu