Aalborg DH knust af Hypo

Aalborg DH gjorde det umulige. Smed en 10-måls føring væk og blev sendt ud af Champions League.

Aalborg DH er færdige i Champions League. Holdet blev ydmyget i returkampen i kvartfinalen mod Hypo Niederösterreich, som bankede Aalborg DH med 31-19.

Aalborg DH vandt den første kamp i Aalborg med 10 mål, men der var en verden til forskel på de to kampe.

Det var i særdeleshed i anden halvleg, at Aalborg DH blev kørt over i Wien af Ryan Zinglersens Hypo. I første halvleg begrænsede Aalborg DH Hypos føring til 16-12, og derfor var der stadig god udsigt til semifinalen ved pausen. Katrine Lunde i målet og Tanja Logvin holdt Aalborg DH inde i kampen.

Anden halvleg blev en nordjysk katastrofe. Aalborg DH blev blæst omkuld. Hypo scorede flittigt, og nordjyderne havde svært ved at komme til afslutninger, og pludselig førte østrigerne med 12 mål. Aalborg DH var sensationelt ude af Champions League.

31-19 til Hypo Niederösterreich.