Foto: Ib William Christensen

Aalborg DHs fremtid uvis

Selskabet bag damehåndboldklubben Aalborg DH kan være på vej mod en tvangsopløsning, og dermed er det usikkert om Aalborg DH spiller, når håndboldligaen begynder 7. september.

Klubbens eksistens hænger i en tynd tråd, da Skifteretten har begæret selskabet bag klubben tvangsopløst, da Aalborg DH Aps ikke har indsendt årsregnskab til Erhvervsstyrelsen.

- Regnskabet er ikke gjort færdigt, fordi vi er ved at ændre regnskabsperioden. Vi har arbejdet på sagen de seneste 14 dage, siger Aalborg DHs direktør Bøje Larsen.

Ifølge nordjyske.dk modtog Aalborg DH allerede 13. juni en rykker på det manglende regnskab fra Skifteretten. Her fik Aalborg DH Aps frist til 11. juli til at indsende regnskabet, ellers ville Erhvervsstyrelsen begære selskabet tvangsopløst, og det skete ifølge nordjyske.dk i fredags, og selskabets direktør Bøje Larsen er indkaldt til møde i Skifteretten.

- Jeg ved ikke om vi skal i Skifteretten. Nu må vi se. Det er ikke vores valg, siger Bøje Larsen.

Fremtiden tegner sig altså endnu en gang særdeles usikker for Aalborg DH, og sæsonpremieren 7. september kan blive uden Aalborg DH.

- Hvis de lukker os, så spiller vi ikke, men jeg har ikke tid til at snakke mere, lyder det fra håndbolddirektør Bøje Larsen.