Aalborg fik smæk i Polen

Aalborgs mandlige håndboldspillere tabte med syv mål, da de mødte storholdet Kielce i Champions League.

Aalborgs mandlige håndboldspillere tabte søndag på udebane 26-33 til det polske storhold KS Vive Tauron Kielce i en kamp i Champions Leagues gruppe D. Stillingen var 18-15 til polakkerne ved pausen.

En frisk taktik og en god indledning så ellers ud til at lykkes godt for Aalborg i den første del af kampen.

Aalborg spillede i perioder lige op med de dygtige polakker, men manglede den bredde, som kendetegner Kielce, og det gjorde i høj grad udfaldet. Selv om nordmanden Sander Sagosen forsøgte sig og blev topscorer med syv Aalborg-scoringer.

Nordjyderne havde tabt med to mål til Kielce hjemme i Aalborg for en uge siden, og ved den lejlighed talte træner Jesper Jensen om, at holdet måske kunne vinde momentum med en god start. Så måske kunne Aalborg overraske et Kielce-hold, som tog let på opgaven.

Det havde Jesper Jensens tropper succes med fra start.

Da Kielce kom foran 11-10 efter 20 minutter, var det første gang, at polakkerne havde teten.

Da bagspilleren Uros Zorman kom på banen gik polakkerne fra at være bagud med tre mål, til at føre med fire. Derfor førte hjemmeholdet med 18-15 ved pausen.

Aalborgenserne fik kontakt igen på måltavlen - kun for at Kielce-holdet igen trak fra og førte med tre midt i anden halvleg.

Der bliver ikke spillet andre kampe i Aalborgs Champions League-gruppe D i denne weekend, så Aalborg holder fast i sin tredjeplads i gruppen. Kielce er aldeles suveræne med seks sejre i seks kampe.

Aalborg møder det franske hold Dunkerque i næste weekend.