Aalborg Floorball sikret slutspil

Der var mere end bare tre point på spil, da AaB Floorball i eftermiddag mødte bundrivalerne fra Vanløse.

En sejr i dagens hjemmekamp ville sikre AaB en plads i slutspillet i floorball-ligaen. Modstanderen var Vanløse, der er placeret lige under AaB i ligaen på en ottendeplads.

Allerede fra kampens start var det tydeligt, at der var meget på spil, og begge hold gik godt til stålet. Gæsterne chokstartede og bragte sig foran 1-0, inden der var spillet fem minutter. Men AaB kom sig hurtigt over modgangen og efter første periode så det fornuftigt ud med 3-1 til hjemmeholdet.

Der var kun tre kampe tilbage i grundspillet, og for at sikre pladsen i slutspillet var en sejr afgørende. I løbet af anden og tredje periode virkede AaB til at have kampen under kontrol, men Vanløse arbejdede sig tilbage i kampen fik reduceret til 6-5.

På trods af kampens betydning formåede AaB at holde nerverne i ro, og trak fra til sidst. AaB Floorball vandt 10-6.