Aalborg Håndbold er på solid kurs mod DM-semifinaler

HC Midtjylland kunne ikke stille meget op imod Aalborg Håndbold mandag eftermiddag i herrernes slutspil.

Spænding var der ikke specielt meget af i mandagens kamp mellem Aalborg Håndbold og HC Midtjylland i herrernes slutspil.

I hvert fald ikke om resultatet. For HC Midtjylland magtede kun at følge med indtil slutningen af første halvleg. Aalborg endte med at vinde kampen 31-27.

HC Midtjylland var dog foran både 1-0 og 2-1, og midtjyderne fulgte siden med til stillingen 4-4 og var kun bagud med 10-11 efter 22 minutter.

Men derfra trak nordjyderne fra og kom foran med hele 17-11 inden pausen - blandt andet takket være Aalborgs veloplagte 19-årige norske bagspiller Sander Sagosen, som lavede syv mål i kampen.

I anden halvleg fulgte HC Midtjylland langt bedre med, men formåede aldrig at skabe kontakt i opgøret trods flere reduceringer i de sidste 10 minutter.

Vignir Svavarsson bidrog med seks mål til, at HC Midtjylland ikke tabte større og blev løbet over ende.

Tværtimod gav HC Midtjylland aldrig op og nåede at reducere til 26-28, inden Aalborg med tre mål i træk igen lagde pæn afstand til en afgørende 31-26-føring.

Med sejren har Aalborg Håndbold nu seks point efter to kampe i slutspillet. Det er inklusive de to point, holdet slæbte med fra grundspillet.

Aalborg-mandskabet fører suverænt slutspillets gruppe 2 foran Bjerringbro-Silkeborg (BSV), som har tre point inden kampen mod GOG senere mandag.

HC Midtjylland, som også tabte den første kamp mod BSV, har ligesom GOG fortsat ingen point.