Aalborg Håndbold fik point

Den danske håndboldklub fik uafgjort ude mod Kadetten Schaffhausen og afværgede det fjerde nederlag i træk.

Efter en meget flot afslutning fik Aalborg Håndbold torsdag aften reddet et 25-25-resultat hjem fra Champions League-udekampen mod Kadetten Schaffhausen.

Fem minutter før tid var de danske vicemestre på vej mod det fjerde nederlag på stribe i gruppe D, men så parerede den indskiftede målmand, Søren Westphal, et schweizisk straffekast ved stillingen 22-25.

Aalborg Håndbold satte gang i en offensiv til sidst, og med lidt over et minut tilbage af kampen fik Buster Juul udlignet til slutresultatet.

Kadetten Schaffhausen førte 14-9 ved pausen og var toneangivende i det meste af kampen.

Træner Jesper Jensens Aalborg-hold måtte undvære skadede spillere som Isa Guardiola, Stig Bugge og Marcus Mørk, mens Emil Berggren var influenzaramt.

Aalborg halsede efter Kadetten Schaffhausen i første halvleg, men i anden halvleg så det ud til, at den danske klub kunne få noget med hjem.

Aalborg fik reduceret schweizernes forspring til et enkelt mål, men det så alligevel ud til at ende med endnu et nederlag, inden Søren Westphal tog fat med flere redninger, der blev afgørende.

Aalborg er noteret for seks point efter otte kampe i gruppe D.

Aalborg Håndbold ligger nummer tre i gruppen på seks hold, hvor de fire bedste går videre til 1/8-finalerne.

Nordjyderne mangler endnu at møde ukrainske Motor Zaporozhye på hjemmebane, inden Aalborg slutter af med en svær kamp ude mod Pick Szeged fra Ungarn.