LIGE NU:

Aalborg Lufthavn sætter historisk rekord

Tallene er gjort op, og september 2015 er den bedste måned i Aalborg Lufthavns 77-årige levetid. Det er især udenrigs- og chartertrafikken, der er skyld i det.

September 2015 er den bedste måned i 77 år for Aalborg Lufthavn. Nye tal viser, at der siden september sidste år har været en fremgang på 7,5 procent.

146.791 passagerer rejste til og fra Aalborg Lufthavn i september 2015. I 2014 var det 136.549.

- Det er en rigtig stor dag for Aalborg Lufthavn, når vi nu slår den tidligere rekord fra 2013. Vores strategiske fokus på mere direkte trafik, passageren i centrum, herunder gratis parkering samt medarbejdere i superligaen, tilskriver jeg en stor andel i sådan en rekord, siger direktør for Aalborg Lufthavn Søren Svendsen.

Det er især udenrigstrafikken, der er med til at slå rekorden. Her har der været en fremgang på hele 36,8 procent siden september 2014. Chartertrafikken er også vokset. I september 2015 fløj 10,5 procent flere på charterferie i forhold til samme måned 2014.

Der har til gengæld været en lille tilbagegang på indenrigstrafikken.

- Bedre infrastruktur til regionen til glæde for erhvervslivet og private rejsende er det vi arbejder for hver eneste dag, og når vi så lykkes med at sætte historisk rekord, er der flere forhold, der går op i en højere enhed, siger Søren Svendsen.

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

PH 070521 Tvang i psykiatrien Still

play Marina var psykiatrisk patient: - Tvang reddede mit liv

Teststeder

play Kolossale køer ved teststeder: Nu reagerer regionen

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

Til forsiden

Til forsiden