Foto: Brian Christensen

Aalborg Pirates får Sparekassen Vendsyssel med på holdet

Sparekassen Vendsyssel er ny hovedsponsor for Aalborg Pirates. Sponsoren giver mulighed for endnu flere oplevelser for publikum til kampene i Gigantium Isarena.

Torsdag offentliggjorde Aalborg Pirates, at de har Sparekassen Vendsyssel som hovedsponser.

Sparekassen Vendsyssel vil støtte Aalborg Pirates i strategien om at talentudvikle de unge spillere og opbygge et stærkt hold. Men de har også valgt at tegne et hovedsponsorat for at vise nordjyderne, at de vil være tilgængelige.

- Et sponsorat i Aalborg Pirates betyder, at vi vitterligt er en del af holdet. Vi arbejder tæt sammen med Aalborg Pirates om at planlægge og afvikle aktiviteter før, under og efter kampene, der skal gøre det sjovt og spændende at være publikum, siger afdelingsdirektør Bo Bojer fra Aalborg Vest Afdelingen af Sparekassen Vendsyssel.

- Vi har lagt en aktivitetsplan for en hel sæson, så Sparekassen Vendsyssel får et godt overblik over, hvad der kommer til at ske, og hvordan de bliver synliggjort. Det giver alle parter tryghed og forsikring om, at de får stor gavn og glæde af sponsoratet, siger administrerende direktør Thomas Bjuring.