LIGE NU:

Aalborg Pirates mangler penge

Ishockeyklubben Aalborg Pirates bad i går aftes sine sponsorer om flere penge til at sikre klubbens overlevelse. Først på mandag vil ledelsen kommentere de økonomiske forhold.

Sponsorerne til Aalborg Pirates er blevet bedt om at bidrage med flere penge til ishockeyklubben for at redde økonomien. Det kom frem fredag aften på et møde med sponsorerne.

TV2/Nord har været i kontakt med bestyrelsesformand Morten Fals, der ikke vil interviewes om det økonomiske spørgsmål. Han oplyser, at han på mandag vil præsentere en plan, der skal sikre klubbens økonomiske fremtid.

- Vi arbejder altid på at styrke vores økonomi, og nu er vi så startet med vores loyale sponsorer, og så fremlægger vi en plan på mandag, hvor der er flere forskellige initiativer, siger Morten Fals til TV2/Nord.

Ledelsen i Aalborg Pirates holder lige nu møde om planerne.

Sportsøkonom Kenneth Cortsen mener, at udmeldingerne fra klubben tyder på problemer med driften.

- Det sender et signal om, at klubben har nogle udfordringer. Man kommunikerer meget i forhold til at appellere til sponsorere om at lægge nogle flere kroner derude, og det er jo ofte et budskab om, at der kan være problemer i forhold til driften, siger Kenneth Cortsen.