Aalborg Pirates ophæver kontrakten med Lukacevic

Ned Lukacevic kom aldrig i kamp for Aalborg Pirates. Lørdag valgte klubben at ophæve kontrakten med den 27-årige canadier.

- Vi ville meget gerne have haft Ned på isen. Men på grund af sygdom i familien hjemme i Canada har han ikke kunnet leve op til de forpligtelser, han havde som spiller i klubben. Derfor har vi valgt at lade ham gå, så han kan koncentrere sig om familien. Der er trods alt ting, der er vigtigere end ishockey, siger direktør Frederik Åkesson fra Aalborg Pirates.

Ned Lukacevic kom på kontrakt i Pirates 31. januar efter at have været til prøvetræning i klubben.

Han opholds- og arbejdstilladelse har imidlertid været længe undervejs. Derfor var han først spilleberettiget i fredagens kamp mod Esbjerg. Her holdt en lægskade ham imidlertid ude, og nu bliver debut'en altså ikke til noget.

- Vi er kede af at skulle sige farvel til Ned, men vi ønsker ham alt mulig held og lykke fremover, siger Frederik Åkesson, som nu må gå i slutspillet med den trup, der har båret klubben frem til en tredjeplads i grundspillet.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, når vi mente at have forstærket os.

Men omvendt har vi en god trup, og jeg har fuld tiltro til at spillerne kan levere et godt resultat i de kommende knald eller fald-kampe, siger Frederik Åkesson.