Foto: Michael Schmidt Thomsen (Arkiv)

Aalborg Svømmeklub tager 32 medaljer hjem fra DM

DM i svømning startede lørdag og sluttede onsdag, og for Aalborg svømmeklub er det blevet til en del medaljer i løbet af de fem dage i Bellahøj.

Onsdag sluttede DM i svømning i Bellahøj, hvor flere nordjyske svømmere har været med. Aalborg Svømmeklub sikrede sig flere medaljer i løbet af de fem dage.

Lørdag blev det til fire guldmedaljer, to sølvmedaljer og 2 to bronzemedaljer til svømmerne fra Aalborg Svømmeklub. Sølvmedaljerne blev vundet i 4x100 meter fri for mænd og 50 meter rygsvømning af Isabella K. Sørensen. Derudover blev der vundet guld af Viktor Bromer og Mie Ø. Nielsen, imens Nicolas Blanch tog en guld i junior.

Søndag gik det næsten lige så godt, og svømmerne i Aalborg Svømmeklub hev 4 guldmedaljer, to sølvmedaljer og en bronzemedalje hjem. Kvinderne vandt sølv i 4x100 meter fri, imens Nicolas Blanch igen vandt medaljer. Denne gang guld i junior og sølv i senior i 1500 meter fri. Derudover vandt både Viktor Bromer og Mie Ø. Nielsen endnu en guldmedalje hver.

Om mandagen blev det til en guldmedalje, 3 sølvmedaljer og 2 bronzemedaljer. Mændene vandt sølv i 4x200 meter fri for junior, og dagens guldmedalje blev hevet hjem af Mie Ø. Nielsen. Kristoffer Moos fik en bronzemedalje i 200 meter bryst.

På den fjerde dag blev det ikke til nogen bronzemedaljer, men i stedet en guldmedalje og tre sølvmedaljer. Det var igen Viktor Bromer der kunne hente en guldmedalje hjem, imens både Jens Bach og Mikael Thode Sørensen vandt sølv for junior i henholdsvis 50 meter fri og 800 meget fri.

På den sidste dag til DM endte svømmerne fra Aalborg Svømmeklub med tre guldmedaljer, to sølvmedaljer og to medaljer i bronze. I 4x100 meter vandt damerne guld, og det samme gjorde Mie Ø. Nielsen i 200 meter fri. Svømmeren Louise B. Dalgaard vandt sølv i 100 meter bryst.

I alt er det blevet 13 guldmedaljer, 12 sølvmedaljer og 7 bronzemedaljer til svømmerne fra Aalborg Svømmeklub.