Aalborg tæt på CL-point mod Bundesligaens førerhold

Mattias Andersson stod i vejen for Aalborg Håndbold-succes i topkampen i Champions League-gruppespillet.

Aalborg Håndbold mistede et afgørende skridt i opgøret om andenpladsen i sin Champions League-gruppe, da holdet hjemme i et udsolgt Gigantium tabte en tæt kamp med 26-27 til Flensburg-Handewitt.

Hjemmeholdet spillede en god første halvleg og havde chancen for at skaffe et enkelt point, men kunne ikke helt holde stand efter pausen, hvor tyskerne afgjorde slaget.

Specielt den svenske keeper Mattias Andersson gjorde livet svært for aalborgenserne, der ellers havde muligheder nok for at afgøre kampen til egen fordel.

Aalborg kom bedst fra start og førte 10-6 undervejs i første halvleg. Hjemmeholdet havde stort held med kontrastød og hurtige opgiverkast, som voldte gæsterne problemer.

Gode redninger af førnævnte Andersson skabte dog balance i tingene, og faktisk gik Flensburg til pause med en etmålsføring.

Kampen tog en afgørende drejning lige efter pausen. Her formåede nordjyderne ikke at score et eneste mål i fire overtalsminutter i træk.

I stedet trak Flensburg-Handewitt fra, selv om Aalborg i Richard Kappelin også havde en svensk målmand, der tog fra.

Værterne forsøgte sig med en sidste offensiv og nåede op på 26-26 kort før tid.

Flensburg bragte sig foran 45 sekunder før tid, og selv om værterne havde chancen for at skaffe et enkelt point i slutfasen, lykkedes det ikke.

Aalborg ligger fortsat nummer tre i gruppen, to point foran Gorenje Velenje fra Slovenien.

Der resterer tre runder, som først afvikles efter EM i Danmark i januar.