Foto: Aalborg Universitet (arkiv)

Aalborg Universitet ansætter ny direktør

53-årige Antonino Castrone indtræder som ny direktør på Aalborg Universitet fra den 1. november.

Aalborg Universitet har onsdag meldt ud, at de har ansat ny direktør. Der er tale om 53-årige Antonino Castrone, der har været økonomidirektør på Københavns Universitet i de seneste år syv år. Han har derudover en fortid hos A.P. Møller-Mærsk som økonomidirektør for virksomhedens aktiviteter i Rusland og det øvrige Østeuropa.

- Antonino har netop den faglige og erfaringsmæssige baggrund, Aalborg Universitet behøver for at udvikle og fastholde en høj kvalitet i administrationens serviceydelser til universitetets aktiviteter, siger universitets rektor, Per Michael Johansen.

Hovedpersonen selv udtaler om ansættelsen:

- Aalborg Universitet har i en årrække været landets hurtigst voksende universitet og meget dynamisk. Jeg tror, at kombinationen af erfaring fra universitetssektoren og en privat virksomhed er en god ballast i dette job. Jeg kan gøre god brug af min erfaring fra begge sektorer og vil bestræbe mig på at bruge det bedste fra hvert sted, siger Antonino Castrone.

Antonino Castrone tiltræder som direktør den 1. november. Han afløser Peter Plenge, der har haft stillingen som direktør siden 1998.