Aalborgenserne hjælper nødstedte børn og unge

Aalborgenserne spytter i kassen til velgørenhed. Kirkens Korshær og Aalborg Events samler i disse dage ind til børn og unge i nød, og aalborgenserne er flinke til at donere en gave.

<b>Viljen er til stede</b>
Selvom der er dømt finanskrise, kniber det ikke med viljen til at hive en skærv op af lommen hos aalborgenserne, når pengene går til velgørenhed. Det kan Kirkens Korshær og Aalborg Events skrive under på.

<b>Nødstedte børn og unge</b>
I samarbejde samler de to organisationer julegaver ind til nødstedte børn og unge i forbindelse med Jul på Rådhuset. Private og firmaer kan donere julegaver til børn og unge, der ikke er vant til, at der er noget under juletræet den 24. december.

<b>Brug indsamlingssækken</b>
Det er der allerede mange, der har gjort. Private familier har i flere tilfælde taget en ekstra tur rundt i byens butikker for at købe gaver til de nødstedte, når de har fået øje indsamlingssækken på Aalborg Rådhus. Vel at mærke efter at de allerede har været hele turen igennem én gang for at købe gaver til venner og familie med hvad det indebærer af køer.

<b>Slutter 18. december</b>
Den store sæk på Aalborg Rådhus, der rummer de mange donerede gaver, bliver overdraget til Kirkens Korshær den 18. december.
Kirkens Korshær melder, at de stadig godt kan bruge endnu flere gaver.
Gaverne bliver mærket med køn og ca. alder på barnet, gaven passer til.