Foto: Iben Hedemann (arkiv)

Aalborgs mestre slår Skjern i jysk topbrag

Skjern kæmpede sig tilbage efter en skidt indledning og udlignede til 24-24, men måtte se sig slået i Aalborg.

Aalborg Håndbold lod den øjeblikkelige storform gå ud over Skjern onsdag aften i Herre Håndbold Ligaen.

Nikolaj Jacobsens danske mestre vandt topbraget 27-25 hjemme i Gigantium.

Værterne startede forrygende og fik slået et stort hul til gæsterne, der trods nederlaget fortsat er nummer to i ligaen efter KIF Kolding København.

Skjern-spillerne fik lagt den elendige start bag sig og minimeret gabet til Aalborg til 12-16 før pausen, og derfor var intet afgjort inden de sidste 30 minutter.

Det nåede også at blive rigtig spændende i slutfasen, hvor Skjern fik scoret tre gange i træk og udlignet til 24-24. Tættere på point kom vestjyderne ikke.

Aalborg fortsætter dermed den flotte sejrsstime, der også har givet holdet succes i Champions League, mens Skjern befinder sig i en nedadgående formkurve. For en uge siden tabte vestjyderne på hjemmebane til GOG.

Det andet nordjyske hold i håndboldligaen, Mors-Thy, var også i kamp onsdag. Her tabte morsingboerne et tæt opgør 23-25 hjemme mod Nordsjælland.

Tidligere onsdag vandt KIF Kolding København med 33-27 over Ribe-Esbjerg. KIF topper ligaen med 23 point, mens Skjern har 20 point på andenpladsen. Aalborg er treer med 19 point, mens Mors-Thy ligger på en 11. plads med 6 point.