Foto: Jesper Lange

Abildgaard får fire år hos AaB

AaB har forlænget kontrakten med den unge midtbanespiller Oliver Abildgaard.

Oliver Abildgaard har i denne sæson fået debut på AaB's superligahold. Nu har AaB valgt at satse på den unge midtbanespiller og underskrevet en fireårig kontrakt.

- Det er en fantastisk mulighed for mig, at jeg kan få lov til at fortsætte min udvikling både som menneske og som spiller i AaB. Tingene er pludselig gået stærkt, men jeg har arbejdet ydmygt og troet på mine egne evner, ligesom jeg også er blevet taget godt imod i truppen, siger Oliver Abildgaard.

19-årige Oliver Abildgaard er foreløbig noteret for fem officielle kampe og en enkelt fuldtræffer for Hele Nordjyllands Hold. AaB's sportsdirektør Allan Gaarde er glad for den nye aftale med det unge talent.

- Oliver er en teknisk stærk spiller, der på blot tre måneder har gennemgået en enorm udvikling, hvilket udover dygtigt trænerarbejde kan tilskrives en fornuftig og seriøs mand, der hver eneste dag arbejder dedikeret på træningsbanen. For andre unge spillere er Olivers indstilling et eksempel til efterfølgelse, og han har klart potentiale til at blive en Superligaprofil, mener Allan Gaarde.

Oliver Abildgaard kom som ti-årig til AaB fra samarbejdsklubben Aalborg Freja. Han blev i sommers rykket op i Superligatruppen.

- For mig handler det om at fortsætte det hårde arbejde, og naturligvis er målsætningen så meget spilletid som muligt, fastslår Oliver Abildgaard.