Active Sportswear International i Brønderslev køber H2O

Den danskejede virksomhed Active Sportswear International A/S, der har hovedkvarter i Brønderslev, har købt H2O.

De seneste uger har stået i forhandlingernes tegn hos H2O og Active Sportswear International A/S. I dag faldt forhandlingerne på plads, og H2O overtages med øjeblikkelig virkning.

- Jeg er rigtig glad for, at vi er nået til enighed om opkøbet og ser meget frem til at komme til at arbejde med vores nye brand, siger John Mark Jensen, der er administrerende direktør hos Active Sportswear International A/S i en pressemeddelelse.

Han påpeger, at H2O supplerer virksomhedens andre mærker. (Kilmanock, Color Kids og FZ FORZA.)

H2O skal dog stadig bibeholde dets brand, og være et selvstændigt mærke, men samtidig drage fordel af administrative og ledelsesmæssige synergier fra Active Sportswear.

- Visionen for det nye selskab er at bringe H2O tilbage til sine rødder, som et højt profileret brand i sportsbranchen, udtaler Thøger Thøgersen, der er bestyrelsesformand i Active Sportswear International A/S.

På kort sigt vil det fokuset for H2O være på de to primære markeder; i Danmark og Norge. I en overgangsperiode vil H2O forblive i Gilleleje, men i nærmeste fremtid er det planen at flytte virksomheden til en størrelsesmæssig passende beliggenhed i Nordsjælland.

Forsiden lige nu