LIGE NU:

ADH-stjerne falmer

Hun blev hentet til klubben for at score mål. Men i denne sæson har den dyrt betalte østrigske håndboldstjerne Tanja Logvin mest af alt leveret en gummiarm

Hun er blevet kaldt verdens bedste, men i de første 5 ligakampe har Tanja Logvin kun scoret 18 mål. Langt fra topform.

- Jeg har ingen kommentarer til mit spil. Fremover bliver jeg nødt til at spille som i dag og glemme de andre kampe, siger Tanja Logvin til TV2/NORD

Det er dog ikke helt uden grund, at østrigeren har scoret færre mål end normalt.

- Man glemmer lidt, at hun i sommerferien har fået et indgreb i sin akillessene, og derfor mangler hun lidt fra den fordumsstyrke ,som hun har haft. Men formen er der, nu mangler spilleformen bareat komme, siger assistenttræner for ADH, Allan Heine.

Spilleformen er dog ved at være tilbage. I lørdagens kamp mod GOG gjorde Tanja Logvin det, hun er bedst til: at score - denne gang 10 mål. Men ADH'erne måtte igen gå fra banen med et nederlag

- Vi har ingen krise. Vi har jo fået nye trænere og et nyt hold. Og trænerne har et helt nyt spillesystem - et system, jeg godt kan lide, forklarer Tanja Logvin til TV2/NORD.

Tanja Logvins målkonto halter stadig - og hvis stjernen ikke viser det potentiale, som Aalborg DH lige nu mangler for at krybe op i tabellen, så venter muligvis en plads på bænken.

- Hvis hun spiller op til det niveau, som hun tidligere har gjort, så er hun en vigtig spiller, ellers har vi andre, der gør det mindst lige så godt, siger Allan Heine.

- Naturligvis er det svært for os, fordi vi har mange individualister på holdet, men jeg tror bare, vi behøver tid, slutter Tanja Logvin.