Foto: Thomas Gaardsmand

Ældre ægtepar udsat for tricktyveri

Et ældre ægtepar blev tirsdag eftermiddag udsat for tricktyveri i deres egen lejlighed i Badehusvej i Aalborg. Tre ukendte personer ringede på døren under påskud af, at de var fra kommunen og skulle tjekke en køkkenvask.

Mens den ene af de tre var i køkkenet, luskede de to andre rundt i lejlighed og stjal to tegnebøger indeholdende et større kontant beløb.

Lejlighedens 76-årige kvindelige beboer var i køkkenet, mens hendes mand lå i soveværelset og sov, da de tre trick-tyve gik rundt i lejligheden.
Tyveriet skete mellem 14.10 og 14.30 tirsdag eftermiddag.

Nordjyllands Politi advarer nu andre mod trick-tyvene.

Politiet efter i forbindelse med trick-tyveriet tre personer. Det drejer sig om en mand: 30-35 år, almindelig af bygning, 180-190 cm, han var iført en sort jakke, mørke bukser, en sort kasket og briller. Han talte dansk med accent. Den anden mand er mellem 20 og 25 år, sydlandsk af udseende, kraftig af bygning, ca. 160 cm høj, han har mørkt kort hår og iført mørkt tøj. Han talte gebrokken dansk. Desuden efterlyses en kvinde mellem 20 og 25 år, spinkel af bygning, ca. 155 cm høj, sydlandsk af udseende, hun havde en blålig spraglet anorak på i forbindelse med tyveriet i Aalborg. Hun talte udenlandsk.

Har man oplysnigner i sagen, sidder Nordjyllands Politi klar på telefon 114.