LIGE NU:

Ældre mand overfaldet i trafikken

En 78-årig mand fik et knytnæveslag i ansigtet lørdag ved 17:30 tiden, da han standsede for rødt i krydset ved Forbindelsesvejen og Hjørringvej i Nørresundby. Forud var gået et hændelsesforløb, som mest af alt hører en amerikansk actionfilm til.

Den 78-årige mand kører mod nord i Limfjordstunnelen. Han ligger i midterbanen med en fart af 60 kilometer i timen. Det er åbenbart for langsomt for føreren af en rød varevogn, som kører tæt op bag den 78-årige. Pludselig vælger manden i varevognen at køre op på højre side af den 78-åriges bil, hvor han begynder at slå løs på ruden og taget af bilen, mens de kører i tunnelen.

Den 78-årige koncentrerer sig om kørslen, og ude af tunnelen tror han, at han er sluppet af med den røde varebil. Men det er han ikke. I krydset ved Forbindelsesvejen og Hjørringvej i Nørresundby bliver den 78-åriges bildør flået op, og manden fra varevognen giver den ham et knytnæveslag på venstre side af ansigtet.

Politiet efterlyser nu en 25-30-årig dansk mand. 170-180 cm høj. Lyst kortbølget hår. Med i den røde varevogn sad en kvinde.

Limfjordstunnelen er et af de bedst overvågede steder i Nordjylland, så politiet vil nu gennemgå overvågningsbånd for at se, om det kan fører dem på sporet var gerningsmanden.

Politiet kan kontaktes på 114.