Ældre mand syltes af boligselskab

01:46

Foto: Ivan Bitsch

1 af 2

Preben Sørensen bor i en lejlighed, hvor manglende isolering gør hverdagen til et helvede. Boligselskabet har hjulpet, men det er langtfra nok til at løse problemet.

Aggersundvej i Aalborg har på ingen måde været et behageligt bekendtskab for invalidepensionisten Preben Sørensen siden han sidste år i september flyttede ind som lejer hos Alabu bolig.

- Fra september til jul havde jeg lungebetændelse tre gange sidste år. Det var et rent helvede, fortæller Preben Sørensen til TV2/Nord.

Han har flere gange forsøgt at få boligselskabet til at udbedre skaderne. Men selvom de har været forbi og udbedre utætheder, som det hedder i en rapport, så fortsætter varmen med at sive ud, og kulden ind.

- Det virker som om de er helt ligeglade med os lejere, siger en frustreret Preben Sørensen.

TV2/Nord har været i kontakt med Alabu bolig. Selskabet mener de har gjort, hvad de skulle. Men det er ikke lykkedes at få et interview med direktør John Hjelm, der er den eneste der må udtale sig på selskabets vegne.

Preben Sørensen har som invalidepensionist måtte låne penge til indskud i lejligheden. Han har derfor ikke umiddelbart mulighed for at flytte fra lejemålet.

Forsiden lige nu