LIGE NU:

Ærgelig exit for aalborg-kører

Kasper Jensen fik en barsk ilddåb i ILMC og Petit Le Mans. Løbets vilkår var mere end 40 konkurrenter på den blot fire kilometer lange bane, og det hele endte med crash og exit for nordjydens team.

Som nyindhopper i Lotus Jetalliance-teamets Evora GT2 skulle aalborgenseren have mest mulig banetid i bilen, som han delte med britiske Martin Rich og hollandske Oskar Slingerland.

Men et crash i forbindelse med testprogrammet betød, at Kasper Jensen ikke fik megen tid i den nye bil inden løbet:

- Jeg var fuldt ud klar over, at løbet ville blive rigtig hårdt på grund af den hårde trafik, og derfor er jeg også tilfreds med, at jeg kom gennem mit stint uden skrammer overhovedet. Jeg stod med hjelmen på og var fuldstændig klar, da jeg ser, at Oskar (Slingerland, red.) ryger i autoværnet med bilen, og sjældent har jeg følt mig så bitter på teamets, kørernes og naturligvis min egne vegne, da alle have kæmpet hårdt for at få bilen klar til løbet, siger Kasper Jensen til racemag.dk.

- For mig var det en ny bane, ny type bil, nyt team og ny klasse. Derfor kunne jeg godt havde ønsket mig det anderledes, da jeg virkelig havde fornemmelsen af, at der var meget mere fart i mig selv end jeg fik bevist i weekenden. Det skal jeg naturligvis tage med i bagagen og fokusere på fremtiden, slutter Kasper Jensen, der trods udfordringerne er glad for at være med Lotus Jetalliance - og også håber at komme med til ILMC-finalen i Kina i november.

racemag.dk/