LIGE NU:

Allan Heine til Aabybro HK

Med virkning fra årsskiftet har Aabybro HK lavet en aftale med den afgående cheftræner for Aalborg DH, Allan Heine.

Fra årsskiftet skifter Allan Heine til Aabybro Håndbold Klub. Allan Heine har været træner for Aalborg DH i ti år, men stopper 1. januar, efter at have sagt nej tak til en stilling på deltid i klubben. Aalborg DH kunne ikke fortsætte på fuld tid i Aalborg DH på grund af klubbens økonomi, og i stedet fik han tilbuddet om en stilling på deltid.

I det nye år skal Allan Heine starte i Aabybro HK, hvor han skal hjælpe med at inspirere klubbens unge talenter. Han skal desuden udvikle og inspirere klubbens samt medvirke til udviklingen af AAHK's organisation.

Klubben kender Allan fra tidligere, da det var her, han fik sit første egentlige trænerjob som træner for klubbens Damejuniorhold, mens han studerede på Trænerskolen.

Allan ser frem til samarbejdet:

- Da Aabybro HK kontaktede mig, var jeg ikke i tvivl om, at jeg gerne vil bidrage til Aabybro HKs udvikling både på og uden for banen. Mine mange år i Aalborg DH har givet mig erfaringer på mange niveauer, og derfor har jeg en masse ideer og tanker, som klubben forhåbentligt kan bruge i en positiv retning. Aabybro HKs værdier og lyst til at udvikle sig, giver mig stor motivation til at levere et godt og professionelt stykke arbejde. Jeg glæder mig til at starte arbejdet.