Anders Due og AaB skilles til sommer

Foto: Allan Storkborg

Anders Due har spillet i AaB i syv år, men til sommer er det slut.[size=3][/size]

Anders Dues aftale med AaB udløber her til sommer, og han har ikke tænkt sig at forlænge den. Efter syv års spil i AaB, har AaB-spilleren besluttet i november, at han ville prøve noget nyt.

- Som det ser ud, forlænger vi ikke. Vi holdte et møde i november, hvor vi blev enige om ikke at forlænge. Jeg har ikke spillet så meget, og jeg har et ønske om at spille fast, så vi blev enige om, at det var tid til at prøve noget nyt, siger Anders Due til fodboldsitet tipsbladet.dk.

- Der er aldrig noget, der er definitivt, og ting kan ændre sig hurtigt i den her verden, men de andre år har det ligget til en forlængelse, og det gør det ikke nu.

Anders Due skal ud og finde en ny klub til sommer, men hvis det rigtige tilbud kommer, kan han godt skifte klub allerede i januar. Hvis ikke det rigtige tilbud kommer, bliver han gerne i AaB og tager foråret med.

- Det er muligt, jeg skifter i det her vindue, men det skal både passe med familien og det sportslige. Jeg vil gerne blive og spille det spændende forår, men jeg er også klar nu, hvis jeg får et interessant tilbud, siger han.

Der har dog været tilbud, men det har ikke været noget Anders Due har lyst til. Han kigger stadig efter en ny arbejdsgiver, og han har ikke noget imod, at han ikke finder det i Danmark.

- Der har været andre klubber, men det var ikke interessant. Vi arbejder videre, og jeg mener, jeg er god nok til Superligaen, men det kan også være Norge eller Sverige. Jeg er åben for det meste, siger Anders Due.

Forsiden lige nu