01:36

Foto: Johnni Isaksen

1 af 2

Anders Golding samler ikke på nederlag

Den nordjyske skeetskytte Anders Golding er i gang med de sidste forberedelser til OL i London. I dag deltog han i Scandinavian Open på hjemmebane i Pandrup.

Anders Golding er kun 28 år, men han har allerede problemer med hukommelsen.

- Jeg husker kun på det jeg vinder. Alt andet end medaljer er lige meget, siger Anders Golding

Vi vender tilbage til hukommelsen. Anders Golding var med til OL for første gang i Beijing i 2008. I London går han efter top 6.

- Nu har jeg været med til et OL. Første gang var meget stort, men nu er jeg er blevet mere moden. Nu har vi fået mere professionel hjælp indenfor skydning. Vi har fået en sportschef og en landstræner, så vi har alle muligheder for at gøre det godt denne gang, siger Anders Golding.

I Beijing var Anders alene afsted for Danmark, men denne gang er der hele fem danske skytter med. Indenfor Skeetskydning får Anders selskab af Jesper Hansen fra Københavns Flugtskytte Klub.

- Det er stort at vi er to der skal afsted. Der er et rigtig godt sammenhold mellem Anders og jeg, så det bliver rigtig godt. Anders har jo været med før, så derfor jeg spurgt om en masse ting i forhold til hvordan det hele foregår, og Anders har givet mig en masse svar, siger Jesper Hansen.

Tilbage til det med hukommelsen. Alle er enige om at OL er det største at skytte kan opleve. Og så skulle man jo mene at Anders kunne huske sin hvilken placering han fik ved OL i Beijing.

- Jeg tror det var et sted mellem nummer 20 eller 25. Hvorfor kan du ikke huske hvilken placering du fik til OL? Fordi jeg ikke vandt.

Her på TV2/Nord kan vi til gengæld godt huske. Anders Golding blev nummer 25 ved det OL i Beijing i 2008.