Foto: Nadja Tulli Zakariasen

For andet år i træk: Nordjysk dansktop-band har lavet årets hit

Nordjyske Kejser Larsen Band vandt sidste år prisen Årets Mest Populære Dansktop Sang 2016 på P5. Den bedrift har de nu gentaget i 2017.

Lytterne på Danmarks Radios P5 er helt vilde med nordjyske toner. To år i træk er det nemlig det nordjyske band Kejser Larsen Band, der er løbet med titlen som Årets Mest Populære Dansktop Sang 2017. 

Det er sangen "Alt andet lige", der er nået helt til tops. Det blev en realitet, da programmet lørdag den 30. december offentliggjorde de 20 mest populære sange gennem 2017. 

Vinderen af prisen blev fundet ved, at man talte lytternes SMS-stemmer gennem året op, og en fagjury har også vurderet sangene. 

Sangen lå på Dansktoppen i 15 uger, hvilket er de maksimale antal uger en sang kan være på listen. I løbet af de 15 uger lå sangen på førstepladsen i den 14 uger. Den ene uge, det ikke blev til en førsteplads blev det til en stadig fornem andenplads. 

Sidste år vandt Kejser Larsen Band også den fornemme pris. Sidste år var det sangen "Velkommen i de arbejdsløses rækker". 

Da de vandt prisen sidste år, optrådte de med sangen på TV2 Nord. Den optræden kan du se herunder. 

03:23 Luk video