Foto: Tv2nord.dk

Anholdt fem timer efter løsladelse

En 35-årig mand fra Kongerslev-området blev først anholdt for spritkørsel og dernæst husspektakler.

Det var en meget beruset mand, der tirsdag eftermiddag blev anholdt for spiritus-kørsel på Egensevej ved Mou. Manden, som politiet betegner som meget påvirket, forsøgte at undvige en modkørende personbil, og ramte i stedet to modkørende lastbiler. Kollisionen medfører kun skader på køretøjerne, hvilket vagtchef ved Nordjyllands Politi, Aage Pedersen, betragter som heldigt.

Den 35-årige mand blev efterfølgende anholdt og taget med på politigården, hvor han fik nogle timer til at sove rusen ud.

21.48, godt fem timer efter manden blev anholdt, bliver han løsladt men blot for at stifte bekendtskab med politiet igen få timer efter. Natten til onsdag modtager politiet nemlig en anmeldelse om husspektakler fra mandens kone. Manden var ifølge konen kommet hjem, og da hun havde nægtet at udlevere nøglerne til parrets bil, havde han smadret ruden til bilen, og kørt af sted. Stadig i beruset tilstand. Manden vendte senere tilbage til hjemmet i Kongerslev, og her stod politiet klar til at anholde ham.

Den 35-årige er onsdag morgen blevet løsladt igen, og hele forløbet udmunder i en sigtelse for spirituskørsel.