Foto: TV2/Nord

Anny Winther vil i Regionsrådet

Venstre i Rebild har på sit opstillingsmøde valgt Rebilds nuværende borgmester Anny Winther til den ene af Rebilds to pladser på den samlede liste for Nordjylland.

Den anden plads vil Venstres organisation gerne bruge lidt længere tid til at besætte, der skal søges den helt rigtige kandidat, hvorfor listen endnu ikke lukkes.

Formanden for Venstre i Rebild, Niels Juel, glæder sig over at Rebild nu har en meget stor mulighed for at få en repræsentant i Regionsrådet.

- Anny Winther er et særdeles stærkt kort og med Anny er vi flot repræsenteret på listen, siger formanden i en pressemeddelelse.

Anny Winther har gennem de seneste fire år været formand for Kommunernes Landsforenings social- og sundhedsudvalg og har tidligere været i formandskabet for Vækstforum Nordjylland. Ved udgangen af den nuværende valgperiode har Anny Winther været borgmester i to valgperioder i nye Rebild kommune og yderligere to perioder i den gamle Støvring kommune.

- Det er en enorm driftsikker kandidat, vi kan levere til Regionsrådet og netop regionens kerneområder - Sundhed, sygehuse, sociale tilbud, specialundervisning og regional udvikling - er Annys spidskompetencer, siger Niels Juel.