LIGE NU:

Ansøgninger gav intet: Nu søger Daniel job på anden vis

Efter at have sendt mange jobansøgninger ud uden gevinst, valgte Daniel Jensen en anderledes måde at søge arbejde på.

Torsdag morgen stod Daniel Jensen midt i myldertrafikken til og fra Frederikshavn. Med sig havde han et skilt med spørgsmålet "Har du et job til mig?".

Daniel er uddannet butiksassistent, men det er svært at finde arbejde i branchen, og han har de sidste tre år været ledig. I løbet af de sidste fem måneder har han sendt 100 ansøgninger, men ingen af dem har givet ham et job. Nu er han snart villig til at gøre hvad som helst for at få et job.

- Det går mig på hver dag, og man går og tænker, alle de andre tager på arbejde, men hvorfor kan jeg ikke finde noget? Så jeg har virkelig brug for at få et arbejde, siger Daniel Jensen.

Det er ikke kun arbejde i detailbranchen, som Daniel søger. Alt har interesse, og det gør heller ikke noget at arbejdet ikke ligger i Frederikshavn. Tiden er ved at være knap for Daniel, og han ønsker bare at finde et job hurtigst muligt.

- Jeg ryger på kontanthjælp om to måneder, og jeg har en kone, der er på barsel og to børn. Så det er ikke mange penge, vi har at gøre med, siger Daniel Jensen.

Daniels situation er ikke enestående. Hos HK kan man se, at arbejdsløsheden i detailbranchen er stor.

- Det der kan være svært når man gerne vil have et job i butiksbranchen, er at det kan være svært at få et fuldtidsjob. Vi har et meget stort problem i detailbranchen med at det er svært at opretholde et fuldstidsjob. Der vil de rigtig gerne have folk på lavere tid, siger Kate Ziegler, formand for HK Handel Nordjylland.

20171105-164508-3_46Mb

Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Bålhøj Festival

Efter aflysninger på stribe: Nordjysk festival vil få musikken til at spille

20210513-205405-L_41Mb

play Ekspert måber over Aalborg Håndbold

20_percent

play Fitnesscentre fravælges på grund af coronapas

20171105-164508-3_46Mb

Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Bålhøj Festival

Efter aflysninger på stribe: Nordjysk festival vil få musikken til at spille

Til forsiden

Til forsiden