Foto: Ivan Johan Hansen

Arbejdsgange på Aalborg Universitetshospital skal undersøges

På øre-næse-hals-afdelingen ligger der lige nu 1004 notater, der er en del af patientjournaler og venter. Derfor skal det nu undersøges, om arbejdet kan gøres bedre.

På ører-næse-hals-afdelingen er der lige nu to lægesekretærer sygemeldt med stress, mens en tredje netop er kommet tilbage. Sygemeldingerne har angiveligt baggrund i, at der er stor travlhed på afdelingen.

Den lægefaglige direktør på Aalborg Universitetshospital Morten Noreng, siger, at de notater, der mangler at blive færdigbehandlet ikke er blandt dem, der er livsvigtige at få hurtigt igennem. Dem, der er det bliver klaret med det samme.

Noreng siger samtidig, at der er blevet nedsat en arbejdsgruppe, som skal undersøge arbejdsgangene for at afklare, om der er noget, der kan gøres bedre eller smartere, men som udgangspunkt forventer han ikke, at det bliver nødvendigt at ansætte flere personer til at behandle notaterne.

715 af journalerne i bunken på øre-næse-halsafdelingen er tilbage fra 2012 og derfor skal de være udfyldt senest den 25. januar.