LIGE NU:

Årets Dyrehelt: Laban løber med sejren

Besøgshesten Laban har vundet hjerter landet over - og tirsdag aften er den lille pony kåret til hele Danmarks Dyrehelt.

Det er kun få uger siden, at ponyen 'Laban' vandt prisen for at være årets jyske dyrehelt. Her til aften har den lille pony så taget sejren i den landsdækkende konkurrence - Årets Dyrehelt. 

Med sejren følger en præmie på 20.000 kroner. 

Laban har fået priserne for at være besøgspony. Det er Katrine Bragenholt Johansen, som sørger for, at Laban kan komme ud og sprede glæde ved at besøge plejehjem, børnehaver og vuggestuer rundt om i Nordjylland, hvor han gør en verden til forskel på borgerne.

Ifølge Katrine Bragenholt Johansen, er Laban også selv vild med at komme ud på plejehjemmene og charmere sig ind hos beboerne.

- Laban synes, det er rigtig hyggeligt at være ude. Der sker et eller andet med ham, når jeg putter ham i traileren derhjemme. Så ved han godt, at det drejer sig om et eller andet, sagde hun i begyndelsen af oktober, da Laban blev kåret som den beste jyske dyrehelt. 

Det er Agria Dyreforsikring, der har arrangeret konkurrencen. Med kåringen følger også en pengepræmie på 20.000 kroner, der kommer oveni de 7.000 kroner, parret vandt for at blive bedst i Jylland. 

Tirsdag aften var Laban på landsdækkende TV i Go'aften Danmark, og han benyttede lejligheden til at give vært Felix Schmidt en ægte tungeslasker. Det kan du se i Facebook-opslaget herunder. 

 

jj

Her er overblikket: Det genåbner onsdag

fisk

Corona hos Thorfisk: Fabrikken midlertidig lukket ned

tog

play Farvel til direkte tog til Vendsyssel vækker kritik: - Vi har lige så meget ret til landsdækkende transport

120417 værtshus øl

play Barer og værtshuse genåbner: - Jeg glæder mig ekstremt

jj

Her er overblikket: Det genåbner onsdag

fisk

Corona hos Thorfisk: Fabrikken midlertidig lukket ned

Til forsiden

Til forsiden