Atter nederlag til danske mestre

Brøndbys forsvarsspiller Max von Schlebrügge scorede to gange i første halvleg, da de forsvarende mestre fra AaB blev sendt hjem med endnu et 2-1 nederlag.

11.560 tilskuere så et offensivt indstillet hjemmehold styre kampen hele vejen igennem, mens mestrene fra AaB ikke havde kreativiteten til at undgå sæsonens andet nederlag i lige så mange kampe.

Dagens helt blev Brøndbys stærke midterforsvarer Max von Schlebrügge, der først bragte Brøndby fortjent foran midt i første halvleg og siden sørgede for 2-1-målet kort før pausen.

Begge gange fløj den skæggede svensker højt for at heade sikkert ind bag en Karim Zaza, der ikke kom alt for godt ud af sit mål ved den første scoring. Anden gang var det Brøndbys Alexander Farnerud, der først headede på overliggeren for at lægge op til landsmanden Schlebrügge.

Unge Daniel Wass i højre forsvarsside viste dog,
hvor det svage punkt i Brøndbys forsvar er, da Anders Due alt for let kom til baglinjen og leverede den flotte assist til Caca's udligning for AaB.

Med Thomas Enevoldsen og Kasper Risgård tilbagesat af skader er svenske Andreas Johansson det offensive
omdrejningspunkt på AaB-holdet. Men med kun Simon Bræmer og Jeppe Curth som eneste reelle aspiranter til angrebspladserne, må AaB-træner Bruce Rioch føle sig svagt udrustet i kampen for at forsvare et dansk mesterskab, der allerede er truet alvorligt fra starten.