LIGE NU:

Bedste spegepølse i Gistrup

Fennikel-spegepølse fra Gistrup kåret som danmarks bedste spegepølse på fagmessen Foodexpo 2008 i Messecenter herning søndag.

Slagter fra Gistrup
Slagtermester i Gistrup kreerede Danmarks bedste spegepølse på campingplads ved Firenze

Inspiration fra Italien
Slagtermester Claus Jensen, der er indehaver af Slagteren & Kokken i Gistrup ved Aalborg, er vild med Italien. Begejstringen er nok ikke blevet mindre, efter at hans fennikel-spegepølse søndag blev kåret som Danmarks bedste spegepølse.
Claus Jensen kreerede nemlig opskriften til spegepølsen, mens han i fjor ferierede på en campingplads syd for Firenze.

Fagmesse for slagtere i Herning
Kåringen af den velsmagende spegepølse fandt sted på en fagkonkurrence, arrangeret af Danske Slagtermestres Landsforening i forbindelse med fagmessen Foodexpo 2008, som i disse dage finder sted i MCH Messecenter Herning.

- Mine kunder er naturligvis mine vigtigste dommere, for det er dem, som dagligt bedømmer forretningens produkter. Men det er også utroligt dejligt at få et skulderklap som det i dag, hvor nogle af slagterfagets bedste udøvere har valgt vores spegepølse som den bedste i sin kategori, siger Claus Jensen.

Fra Glostrup til Gistrup
Han er oprindelig fra Aalborg, men har været selvstændig slagtermester i både Glostrup og Slangerup, inden han for to år siden overtog slagterforretningen i Gistrup. Det skete i forbindelse med, at hans kone, Mulle Jensen, skulle flytte til Aalborg som led i sin uddannelse til læge.

Flytter til Italien
- Vi er meget glade for at være i Gistrup. Men vi er også begejstrede for Italien, så når vores børn om syv år er gamle nok til at "flyve fra reden", har vi planer om at flytte til "støvlelandet". Her kunne jeg tænke mig at etablere et kursussted for danskere, der har lyst til at lære noget om italiensk kogekunst samtidig med, at de holder ferie, siger Claus Jensen.