Foto: Presse

BFC Vendsyssel Hot Shots henter AaB forward

Floorballklubben BFC Vendsyssel Hot Shots får AaB Landsholds-forwarden Steffen Neve Dahl Jensen på holdet.

Den nordjyske floorball-klub BFC Vendsyssel Hot Shots får næste sæson en rutineret herre på holdet. AaB Landsholds-forwarden Steffen Neve Dahl Jensen skifter nemlig den rød-hvide trøje ud med BFC blå og hvide trøje.

Steffen Neve Dahl Jensen har hele 46 internationale kampe på det danske A-landshold med i baggagen. Han har forud for sit skift haft fire sæsoner i Aalborg og fire i Frederikshavn.

- Jeg mener, at jeg her kan fortsætte min udvikling som floorball-spiller. Samtidig stemmer klubbens sportslige ambitioner godt sammen med mine personlige ambitioner om at spille med i den sjove ende af tabellen. Jeg håber på at kunne tilføre holdet noget rutine samt noget vinderinstinkt, og jeg er om ikke andet garant for hårdt arbejde på træning og kamp, sider den 28-årige spiller.

Det bliver et gensyn medHot Shots for Steffen Neve Dahl Jensen, der for godt 8 år siden var tilknyttet klubben i en årrække.

- Jeg vil gerne takke AaB for en god tid dér, og jeg glæder mig meget til atter at komme i gang i Hot Shots trøje nr. 31 efter 8 års fravær, siger han.