Seneste nyt:

Bilist ville ikke standse: 21-årig kørte med politiet i hælene i en times tid

En 21-årig mand er sigtet for adskillige færdselsovertrædelser, efter han nægtede at standse, selv om flere patruljevogne forsøgte at få ham til at standse.

En 21-årig mand valgte i nat klokken 02.58 at trykke på speederen i stedet for bremsen, da en patruljevogn rutinemæssigt ville standse bilisten ved Arentsminde.

- Han kørte fra stedet med over 100 km/t, og selv om vi sendte flere patruljevogne med blå blink efter ham, fortsatte han kørslen, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Karsten Højrup Kristensen.

Og det blev en længere køretur, som både den 21-årige bilist og politiet kom ud på.

Turen gik til Brovst, Tranum, Hjortdal og til Vester Thorup og videre til Gøttrup og Aggersund.

- Efter en time kørte han selv ind til siden og standsede bilen på Bejstrupvej ved Manstrup, siger Karsten Højrup Kristensen.

Den 21-årige bilist var ikke påvirket af alkohol, men han fik taget en prøve for narko, og derudover var han i forvejen frakendt kørekortet.

- Der var ikke nogen livstruende eller farlige episoder i forbindelse med eftersættelsen, og han må være godt kendt i området, for der blev også kørt på grusveje, fortæller Karsten Højrup Kristensen.

Den 21-årige er sigtet for adskillige færdselsovertrædelser, og efter anholdelsen i nat er han her i formiddag blevet løsladt.