02:22

Foto: Ib Christensen

1 af 3

Billetsalg brød sammen

Stor interesse fik billetsalget til arrangementer i Musikkens Hus til at bryde sammen.

På førstedagen for billetsalget til arrangementer i Musikkens Hus brød billetsalget sammen. Det var et nedbrud på en ekstern server, der drillede.

På trods af nedbruddet kunne enkelte være heldige at komme igennem til salget på internettet alligevel, og derfor valgte Musikkens Hus helt at lukke for internetsalget, så ingen kunne finde et hul igennem.

Det skete, fordi mange havde valgt at tage ind til Musikkens Hus for at stå i kø. Derfor skulle det være fair, således at ingen kunne komme igennem til salget på hjemmesiden før senere på eftermiddagen.

Godt 100 mennesker stod i kø, da billetsalget åbnede.

Nedbruddet har ramt en række virksomheder og organisationer, men alle systemer genoprettes, så blandt andet billetsalget i Musikkens Hus, der foregår via Billetboxen, kan genoptages kl. 16.

- Vi er naturligvis meget kede af situationen, men må blot konstatere, at vi har været ramt af et uheldigt sammentræf af begivenheder. Vi ved ikke med sikkerhed, om et usædvanligt højt pres på systemerne har været medvirkende årsag til nedbruddet, men vi er blevet forsikret om, at systemerne kører fra kl. 16, forklarer direktør Lasse Rich Henningsen fra Musikkens Hus og fortsætter:

- Vi vil nu gøre alt, hvad der står i vores magt for, at vores kunder finder vej til deres billetter i løbet af eftermiddagen.

Da TV2/Nord tidligere på dagen talte med marketingskoordinator Helle Hvidbjerg ved Musikkens Hus, fortalte hun, at de forventede massiv interesse for billetterne.

- Der står 70 mennesker i kø udenfor huset. Man kan forvente, at der bliver travlt på telefonen, sagde hun lige før billetsalget gik i gang klokken 12.

TV2/Nords eget store gallashow var et af de arrangementer, man kunne købe billetter til ved billetsalget.